0702 - 05 23 25stephan@stubb.se

Stubbfräsning i Huddinge och Sollentuna

Stubbfräsning i Huddinge och Sollentuna

Är du i behov av stubbfräsning i Huddinge eller Sollentuna? I så fall har du kommit till rätt företag. Vi på Stephans Stubbfräsning har gedigen kompetens och en mycket erforderlig utbildning inom vårt arbetsfält. Vi kan det mesta som har med stubbar att göra. Med vår hjälp blir det inte bara enkelt, utan det blir även billigt att få hjälp att bli av med de stubbar som man vill bli av med. Vi arbetar för att alla skall få den hjälp som de är i behov av. Det är alltid du som kund som bestämmer, när vi skall avsluta vårt arbete. Vi hjälper dig alltid så länge som du vill ha hjälp av oss.

Smidighet och effektivitet

Vi fräser smidigt ner dina oönskade stubbar i din trädgård eller på annat håll. Vi låter aldrig någon del av den tidigare stubben sticka upp över marken, utan vi låter ingenting sticka upp över tio centimeter under marknivån. På detta sätt förruttnar de avlägsnade stubbarna på ett enkelt vis. Du slipper att störas av stubbarna i framtiden.

Gå samman med dina grannar

Ett tips är att du kan gå samman med dina grannar. På detta viset blir det billigare per stubbe. Alla i området blir samtidigt av med sina oönskade stubbar. Rekommendationen är att du pratar med dina grannar redan i dag och sedan kontakta oss på Stephans Stubbfräsning. Tillsammans kan vi komma fram till en så bra lösning som möjligt.

ROT-avdraget

Kom ihåg ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden, när de anlitar ett företag likt vårt, Stephans Stubbfräsning. I skrivande stund ger ROT-avdraget rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad för privatpersoner. Hör av dig till oss på Stephans Stubbfräsning, om du vill veta mera om hur ROT-avdraget fungerar.